Poiana Fagilor - peste 26000mp teren de vanzare Pestera - Moeciu

Noutati proiect Dealul Mesteacanului - terenuri de vanzare pentru case de vacanta intr-o locatie de vis: sat Pestera, comuna MoeciuNoutăţi Dealul Mesteacănului

S-a finalizat asfaltarea drumului Moeciu-Pestera

Pentru mai multe detalii vizitaţi Foto septembrie 2016.

S-a finalizat construcţia celei de a 3-a case

Recent s-a terminat construcţia unei noi case. Pentru mai multe detalii vizitaţi foto martie 2013.

Asfaltarea drumului Moeciu - Peştera (prima parte)

Reabilitarea drumului Moeciu - Peştera a continuat anul acesta prin asfaltarea primilor 5 km de drum. Vizitaţi foto asfaltare drum.

Īncă o casă construită

Īn aceasta toamnă s-a finalizat construcţia celei de a doua case. Le  spunem "Bine aţi venit!" noilor noştrii vecini şi le dorim să se bucure cât mai mult de tot ceea ce le oferă Dealul Mesteacănului.
Vizitaţi foto casă nouă.

Delimitare parcele

Pentru o vizibilitate mai bună parcelele au fost delimitate. Vizitaţi foto delimitare parcele.

Finalizarea primei case

Prima casă construită în complex a fost finalizată. Pentru mai multe detalii vizitaţi foto prima casă.

Finalizarea reţelei de apă

În luna iunie 2010 s-a finalizat construirea reţelei de apă şi racordarea bazinului de apă. Conducta de apă alimentează fiecare parcelă în parte şi racordarea la reţea este gratuită. Pentru mai multe detalii vizitaţi foto reţea apă.

Construirea primei case

S-a început construcţia primei casei în complex. O casă de vacanţă pe care proprietarul doreşte să o finalizeze în câteva luni. Pentru mai multe detalii vizitaţi foto prima casă.

Reabilitare drum judeţean

Începând cu luna mai 2010 a început reabilitare (lărgirea, asfaltarea) drumului judeţean Moeciu-Peştera, făcând accesul la teren mult mai facil. Pentru mai multe detalii vizitaţi
foto drum judeţean.

Finalizarea drumului de acces

La sfârşitul lunii august s-a finalizat construirea drumului de acces de la drumul judeţean la parcele. Pentru mai multe detalii vizitaţi foto drum acces.

Dezmembrare Teren

În 24-07-2009 a fost aprobată de către Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliara Braşov dezmembrarea terenului.

Aprobare P.U.Z.

În luna Iunie 2009 a fost aprobat Puz-ul. Pentru mai multe detalii vizitati Detalii Puz.

Realizare Studiu Geo

La sfârşitul anului 2008 s-a efectuat un Studiu Geo pentru întreg terenul. Pentru mai multe detalii deschideţi fişierul pdf .

Terenuri de vanzare in Bran Moeciu sat Pestera • Teren de vanzare pentru case de vacanta • Terenuri intr-o locatie de vis in zona Bran Moeciu Brasov
Terenuri de vanzare in Bran Moeciu sat Pestera . Teren de vanzare pentru case de vacanta . Terenuri intr-o locatie de vis in zona Bran-Moeciu Judetul Brasov